concert: MY BABY - Acoustic.Blues.Club in Theater aan de Parade op DONDERDAG 17 OKTOBER 2024

  • MY BABY
    Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
  • MY BABY
    Zomerparkfeest 2017 - Zondag
    © Matthijs Mekking
DO.
17 OKT
MY BABY - ACOUSTIC.BLUES.CLUB 20:15 uur Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch
2024
Hoofdprogramma MY BABY

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Opzwepende ritmes. Hypnotiserende harmonieën. Bezwerende grooves, bezielde blues en rake vocalen. Ziedaar de buitengewoon sterke punten van MY BABY. Het Neder-Nieuw-Zeelands trio. De virtuoze liveband die van iedere show een muzikale wereldreis maakt. Langs blues en dance en via gevoelige hymnes naar dansbare jams. Pinkpop ging al plat, Glastonbury idem dito, en nu staan ze gewoon weer in De Kleine Komedie. Weer, want ze deden hier ook al eens een ode aan hun oom, Maarten van Roozendaal. Wat ontzettend naar meer smaakte. In Acoustic.Blues.Club tovert MY BABY de zaal om tot een zwoele southern blues bar. Hier gaan Cato van Dijck, Daniel de Vries en Joost van Dijck back to basics. Met warme akoestische nummers, blues riffs en beats.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat MY BABY - Acoustic.Blues.Club in Theater aan de Parade plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van MY BABY

Foto MY BABY te Zwarte Cross 2015 - Zaterdag Foto MY BABY te My Baby - 30/03 - Metropool Foto MY BABY te Zwarte Cross 2015 - Zaterdag Foto MY BABY te My Baby - 20/12 - Paradiso Foto MY BABY te Damaris Festival 2015 Foto MY BABY te My Baby - 24/11 - 013
 
Bekijk alle 377 foto's van MY BABY

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws