concert: Mell VF | DNA in Theater de Voorveghter op VRIJDAG 29 NOVEMBER 2024

VR.
29 NOV
MELL VF | DNA 20:15 uur Theater de Voorveghter, Hardenberg
2024
Hoofdprogramma Mell VF
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Mell VF | DNA in Theater de Voorveghter
Tickets Mell VF | DNA:
Weet waar je koopt!
vr 29 nov
Theater de Voorveghter, Hardenberg

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

MELL VF's nieuwste theatertour, zorgt dat muzikale en familiaire DNA samensmelten tot een magische ervaring die de grenzen van verbeelding overstijgt.

In deze show komen verhalen en muziek samen op het podium, waarbij de grenzen tussen fictie en waarheid vervagen. Laat je meevoeren door de harmonieën en ritmes van MELL VF. Elk nummer is doordrenkt met zowel rijke muziek als familiegeschiedenis waardoor elke noot een diepere betekenis krijgt en elk verhaal een nieuwe dimensie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Voorveghter in Hardenberg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Voorveghter in Hardenberg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mell VF | DNA in Theater de Voorveghter plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Mell VF

Foto Mell VF te Pinkpop 2024 - Vrijdag Foto Mell VF te Pinkpop 2024 - Vrijdag Foto Mell VF te Pinkpop 2024 - Vrijdag Foto Mell VF te Pinkpop 2024 - Vrijdag Foto Mell VF te Pinkpop 2024 - Vrijdag Foto Mell VF te Pinkpop 2024 - Vrijdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Mell VF

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws