concert: Jasper Steverlinck in De Spot op DONDERDAG 28 NOVEMBER 2024

  • Jasper Steverlinck
    Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis
    © Arend Jan Hermsen
  • Jasper Steverlinck
    Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk
    © Arend Jan Hermsen
DO.
28 NOV
JASPER STEVERLINCK 20:00 uur De Spot, Middelburg
2024
Hoofdprogramma Jasper Steverlinck
Toegang 26 euro

EXTRA INFORMATIE

De Vlaamse singer-songwriter Jasper Steverlinck staat bekend om zijn prachtige, melancholische pop en folk met diepgaande, introspectieve teksten. Hij werd bekend in de jaren '90 als leadzanger van rockband Arid, waarmee hij grote successen boekte in België en daarbuiten. Na het succes van Arid begon Steverlinck aan een solocarrière en bracht hij meerdere albums uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Spot in Middelburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Spot in Middelburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jasper Steverlinck in De Spot plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jasper Steverlinck

Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 14/06 - Het Zonnehuis Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis
 
Bekijk alle 47 foto's van Jasper Steverlinck

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws