concert: Ricky Koole - Altijd iemand in Theater De Tuin op ZATERDAG 05 OKTOBER 2024

ZA.
05 OKT
RICKY KOOLE - ALTIJD IEMAND 20:00 uur Theater De Tuin, Leusden
2024
Hoofdprogramma Ricky Koole

EXTRA INFORMATIE

Na omzwervingen van New Orleans tot Tennessee vindt Ricky zichzelf terug thuis in Nederland. En ze stelt zichzelf de vraag: Wat zocht ze al die tijd? Waar liggen haar muzikale wortels nou echt?

Dit najaar verscheen haar nieuwe Nederlandstalige plaat, ‘Altijd Iemand’. Een plaat waarin alles bij elkaar komt: Ricky’s liefde voor Americana maar ook haar liefde voor de Nederlandse taal. ‘Dit album is mijn persoonlijkste plaat tot nu toe’ zegt Ricky er over.

Het album kreeg lovende kritieken. Frits Spits bedacht er zelfs een speciale benaming voor: Neerlandicana. Warme en persoonlijke country- en soulsongs in het Nederlands.

Ze tourde er mee in de theaters met de band Ocobar maar zal de liedjes nu in intiemere setting spelen. Alleen ondersteund door Cok van Vuuren, gitarist van oa de band Ocobar en één van de allerbeste Americana-gitaristen van Nederland.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater De Tuin in Leusden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater De Tuin in Leusden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ricky Koole - Altijd iemand in Theater De Tuin plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ricky Koole

Foto Ricky Koole te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012 Foto Ricky Koole te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012
 
Bekijk alle 2 foto's van Ricky Koole

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws