concert: Chris Grem vs. Neil Diamond in Schouwburg Het Park op DINSDAG 01 OKTOBER 2024

DI.
01 OKT
CHRIS GREM VS. NEIL DIAMOND Schouwburg Het Park, Hoorn
2024
Hoofdprogramma Chris Grem

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Chris zijn stem schijnt behoorlijk bij die van Neil in de buurt te komen. Hoe meer Chris in zijn verhaal dook, hoe meer de man achter al die hits hem raakte. Chris vindt het te gek om zijn fascinatie voor Neil’s verhaal en zijn muziek met het publiek te mogen delen en neemt het publiek mee in zijn zoektocht naar de man achter de glittershirts en vertelt over zijn leven, zijn liefdes, zijn vakmanschap, zijn jaloersmakende kapsel en natuurlijk over zijn songs: Sweet Caroline, Love on the Rocks, Hello again, Red red wine, Cracklin’Rosie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Schouwburg Het Park in Hoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Schouwburg Het Park in Hoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Chris Grem vs. Neil Diamond in Schouwburg Het Park plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten