concert: Manu van Kersbergen - De herontdekking van de hemel in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland op VRIJDAG 07 MAART 2025

VR.
07 MRT
MANU VAN KERSBERGEN - DE HERONTDEKKING VAN DE HEMEL 20:30 uur KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2025
Hoofdprogramma Manu van Kersbergen

EXTRA INFORMATIE

Is het een concert? Is het een voorstelling? Nee, of nou ja, misschien wel allebei! Het is hoe dan ook spoken word artiest Manu van Kersbergen die samen met muziekcollectief .multibeat een intensieve crossover heeft ontwikkeld tussen woordkunst en compositie. De Herontdekking van de Hemel is de ultieme spoken word beleving.

In de voorstelling ‘De herontdekking van de hemel’ herontdekt Manu niet alleen zichzelf als artiest, maar ook zijn gereedschap: taal. Taal neemt namelijk een sleutelpositie in bij de schepping van onze wereld. En daarom is het goed om eens de spotlight te zetten op datgene dat ons als mensen verbindt, maar ook vaak uit elkaar drijft.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland in Almere. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van KAF - Kunstlinie Almere Flevoland in Almere? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Manu van Kersbergen - De herontdekking van de hemel in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten