concert: Stone in Melkweg op DONDERDAG 03 OKTOBER 2024

  • Stone
    Dauwpop 2023
    © Anne-Marie Kok
  • Stone
    Dauwpop 2023
    © Anne-Marie Kok
DO.
03 OKT
STONE Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Stone
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Stone in Melkweg
Tickets Stone:
Weet waar je koopt!
do 03 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 25,30

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De muziek van STONE verkent op avontuurlijke wijze een rijkdom aan alternatieve genres en beweegt zich van venijnige post-punk poëzie tot zweverige indie-anthems, samen met een hip-hop onderstroom en een pittig, anarchistisch randje. Op 12 juli brengt STONE hun eerste album 'Fear Life for a Lifetime' uit. Het album vertelt een coming-of-age verhaal en helpt fans om zich te navigeren door de tumultueuze ervaringen van de jonge volwassenheid. Als je ooit het gevoel hebt gehad dat je er niet bij hoort, dan verwelkomt STONE jou met veel gastvrijheid in hun knotsgekke gemeenschap.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 19 juni 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Stone in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Stone

Foto Stone te Dauwpop 2023 Foto Stone te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto Stone te Sniester Festival 2024 Foto Stone te STONE - 06/03 - Tolhuistuin Foto Stone te STONE - 06/03 - Tolhuistuin Foto Stone te Dauwpop 2023
 
Bekijk alle 20 foto's van Stone

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen