concert: Tape Toy in Melkweg op ZATERDAG 14 DECEMBER 2024

  • Tape Toy
    Skunk Anansie - 06/09 - Paradiso
    © Andrea Roell
  • Tape Toy
    Skunk Anansie - 06/09 - Paradiso
    © Andrea Roell
ZA.
14 DEC
TAPE TOY OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Tape Toy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tape Toy in Melkweg
Tickets Tape Toy:
Weet waar je koopt!
za 14 dec
Melkweg, Amsterdam
€ 16,50 - 16,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

TAPE TOY heeft in korte tijd naam gemaakt met hun catchy popliedjes en harde gitaren. Recht door zee, maar met verrassende melodieën, combineert het viertal invloeden uit de '90s met verrassende samples. Hun muziek is een unieke mix van pop, rock, en grunge, die zowel herkenbaar als verfrissend is. Na hun debuutalbum en de daaropvolgende EP komt de band dit jaar met veel nieuwe muziek. De nieuwe liedjes dragen het vernieuwde karakter van TAPE TOY, geïnspireerd door hiphopproducties met dikke beats en gekke samples, gecombineerd met hun kenmerkende grunge-pop sound. Zaterdag 14 december wordt extra speciaal, want dan houdt TAPE TOY hun release party!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 14 juni 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tape Toy in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Tape Toy

Foto Tape Toy te Pure&Crafted Festival 2019 Foto Tape Toy te Waterpop 2019 Foto Tape Toy te Waterpop 2019 Foto Tape Toy te Popronde Eindfeest 2018 - 24/11 - Melkweg Foto Tape Toy te Breda Barst 2019 Zaterdag Foto Tape Toy te Popronde Eindfeest 2018 - 24/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 30 foto's van Tape Toy

Gerelateerd nieuws