concert: The Dutch Tenors - Pop meets classic in Markant Uden op ZATERDAG 26 OKTOBER 2024

ZA.
26 OKT
THE DUTCH TENORS - POP MEETS CLASSIC 20:15 uur Markant Uden, Uden
2024
Hoofdprogramma The Dutch Tenors

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen, als deze vier jonge tenoren met grootse stemmen het podium betreden met een nieuwe draai aan het classical pop-genre. The Dutch Tenors, bestaande uit vier getalenteerde vocalisten, bundelen hun krachtige stemmen samen en komen voor het eerst naar de Nederlandse theaters. Hun repertoire bestaat uit een mix van klassieke pophits, tijdloze operafavorieten, indrukwekkende filmmuziek en hedendaagse songs, heruitgevonden met hun unieke stijl en flair. Alles op het hoogste niveau; vocale gymnastiek met bombastische klanken en lyrische samenzang. In 2023 brachten ze hun debuutalbum uit, waren ze te zien met hun eigen tv-special bij ‘Omroep MAX’ en zetten ze internationaal de eerste stappen met een groot optreden in Petra, Jordanië.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Markant Uden in Uden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Markant Uden in Uden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Dutch Tenors - Pop meets classic in Markant Uden plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten