concert: Acting The Maggot - The Rocky Road To Dublin in C.C. Cascade op ZATERDAG 26 OKTOBER 2024

ZA.
26 OKT
ACTING THE MAGGOT - THE ROCKY ROAD TO DUBLIN 20:15 uur C.C. Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht
2024
Hoofdprogramma Acting The Maggot

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

In een bijna twee uur durende reis neemt Acting The Maggot je muzikaal mee naar het mooie Ierland met zijn ruige omgevingen, de sfeervolle pubs, maar vooral de prachtige muziek. Van zeer gevoelige folk tot opzwepende feestklanken. En dat de muzikanten van Acting The Maggot een feestje kunnen bouwen bewezen ze afgelopen jaar al op vele festivals in binnen- en buitenland. Van het prachtige ‘The Town I Loved so Well’ tot ‘The Wild Rover’ en van ‘The Fields of Athenry’ tot ‘Whiskey In The Jar’, het komt allemaal aan bod.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in C.C. Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van C.C. Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Acting The Maggot - The Rocky Road To Dublin in C.C. Cascade plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten