concert: Paulus Schafer & Dominique Paats - Sous le ciel de Paris in Munttheater op DONDERDAG 24 OKTOBER 2024

DO.
24 OKT
PAULUS SCHAFER & DOMINIQUE PAATS - SOUS LE CIEL DE PARIS 15:00 uur Munttheater, Weert
2024

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Parijs is de stad van Chansonniers als Edith Piaf, Charles Aznavour en George Brassens, maar ook van Sinti-gitarist Django Reinhardt en accordeonist Marcel Azzola. Het accordeon en de gitaar “manouche” zijn onlosmakelijk verbonden met al die schitterende melodieën die nog dagelijks langs de Seine rondzweven. Ras-muzikanten Paulus Schäfer (The Five Great Guitars) en Dominique Paats (was eerste accordeonist bij het orkest van Danny Malando) nemen u mee op een muzikale tocht door Parijs: heerlijke Chansons, echte Musettes en opzwepende Hotclub de France. Beleef een virtuoze muzikale avond onder de sterrenhemel van Parijs!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Munttheater in Weert. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Munttheater in Weert? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Paulus Schafer & Dominique Paats - Sous le ciel de Paris in Munttheater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten