concert: Beth Hart in Capitole op DINSDAG 26 NOVEMBER 2024

  • Beth Hart
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • Beth Hart
    Bospop 2012
    © Bas van der Vorm
DI.
26 NOV
BETH HART 20:00 uur Capitole, Gent
2024
Hoofdprogramma Beth Hart
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Beth Hart in Capitole
Tickets Beth Hart:
di 26 nov
Capitole, Gent
€ 49,00 - 69,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Beth Hart wordt erkend als een van de meeste getalenteerde stemmen van haar generatie. Na een carrière van meer dan een kwarteeuw, tien studioalbums en samenwerkingen met o.a. Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash en Buddy Guy kunnen we van Beth Hart werkelijk alles verwachten. Met haar succesalbum 'Fire On The Floor' (2016) oogstte Hart niets dan lof, goed voor stijgende verkoopcijfers en uitverkochte shows, waaronder optredens op historische locaties zoals The Ryman Auditorium in Nashville en The Royal Albert Hall in Londen. Ze stond zes keer bovenaan de Billboard Blues-hitlijsten, behaalde dubbel platina met meerdere albums en had een reeks top 10-albums in heel Europa.



Op haar laatste album 'A Tribute To Led Zeppelin’ (2022) weet Beth Hart de grootsheid van Robert Plant en zijn band te vatten. Het negen tracks tellende album belicht het ongelooflijke muzikale spectrum waarin Led Zeppelin opereerde. Beth roept empathische emotionaliteit op met haar versie van "Stairway To Heaven", waarbij ze de schoonheid van de klassieker aanvult met haar eigen dramatische flair. Net als bij 'War In My Mind’ kon ze rekenen op Rob Cavallo als producer voor deze klepper!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Capitole in Gent. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Capitole in Gent? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Beth Hart in Capitole plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Beth Hart

Foto Beth Hart te Beth Hart  - 30/11 - AFAS Live Foto Beth Hart te Beth Hart - 26/11 - Heineken Music Hall Foto Beth Hart te paaspop 2013 - dag 3 Foto Beth Hart te Dauwpop 2009 Foto Beth Hart te Beth Hart - 29/11 - AFAS Live Foto Beth Hart te Beth Hart - 3/10 - Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 
Bekijk alle 149 foto's van Beth Hart

Gerelateerd nieuws