concert: Julija Hartig & Reineke Broekhans in Cpunt Theater op ZONDAG 13 APRIL 2025

ZO.
13 APR
JULIJA HARTIG & REINEKE BROEKHANS Kleine Pier, 20:00 uur Cpunt Theater, Hoofddorp
2025
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Julija Hartig & Reineke Broekhans in Cpunt Theater
Tickets Julija Hartig & Reineke Broekhans:
Weet waar je koopt!
zo 13 apr
Cpunt Theater, Hoofddorp
€ 20,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De interpretaties van Hartig worden geroemd om de grote dosis zeggingskracht en temperament, verfijnde techniek en een warme sensitiviteit om met muziek te kunnen kleuren. Deze opwindende mix van eigenschappen heeft al vaak geleid tot wederzijds inspirerende samenwerkingen met hedendaagse componisten. Hierdoor zijn er al verschillende stukken in première gegaan, die voor haar zijn gecomponeerd. Een recent hoogtepunt dat hieruit is voortgevloeid, is de release van haar CD ‘D a r k V e l v e t’, een muzikale autobiografie, in 2022 uitgegeven door het label Challenge Classics. Met deze bijzonder cd won ze een Edison Klassiek 2023 in de categories Nieuwkomer National. Ze is geboren in Novi Sad, voormalig Joegoslavië en woont vanaf haar 21ste in Nederland. Ze is cum laude afgestudeerd en speelt al zestien jaar in het Radio Filharmonisch Orkest. Julija ervaart een magisch samenspel met pianiste Reineke Broekhans.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 01 januari 1970 00:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cpunt Theater in Hoofddorp. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cpunt Theater in Hoofddorp? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Julija Hartig & Reineke Broekhans in Cpunt Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]