concert: The Last Dinner Party in 013 op ZONDAG 17 NOVEMBER 2024

  • The Last Dinner Party
    Motel Mozaïque 2023
    © Parcifal Werkman
  • The Last Dinner Party
    Motel Mozaïque 2023
    © Parcifal Werkman
ZO.
17 NOV
THE LAST DINNER PARTY Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2024
Hoofdprogramma The Last Dinner Party
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Last Dinner Party in 013
Tickets The Last Dinner Party:
Weet waar je koopt!
zo 17 nov
013, Tilburg
€ 39,80

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Om The Last Dinner Party, met uitverkochte wereldtournees, hitsingles, een BRIT-award en een recordbrekend debuutalbum, kun je inmiddels echt niet meer heen. Ontstaan tijdens een met wijn doordrenkte avond in Brixton, belichaamt de naam een ​​muzikale en esthetische ethos van decadentie, mysterie, spektakel en charme. Kunst vindend in de intersectie tussen het mooie, sublieme en groteske, worden ze geleid door hun favoriete romantische dichters en gotische romanschrijvers. Ze strekken hun net van inspiratie uit over artiesten en genres, van Kate Bush en David Bowie, glamrock en new wave, tot onverwachte momenten van blues, klassieke ouverture en bombastische synthesizer.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Last Dinner Party in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Last Dinner Party

Foto The Last Dinner Party te Motel Mozaïque 2023 Foto The Last Dinner Party te Motel Mozaïque 2023 Foto The Last Dinner Party te Motel Mozaïque 2023 Foto The Last Dinner Party te Motel Mozaïque 2023 Foto The Last Dinner Party te Motel Mozaïque 2023 Foto The Last Dinner Party te Motel Mozaïque 2023
 
Bekijk alle 10 foto's van The Last Dinner Party

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan