concert: Bladee in TivoliVredenburg op DINSDAG 10 DECEMBER 2024

DI.
10 DEC
BLADEE Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Bladee
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bladee in TivoliVredenburg
Tickets Bladee:
Weet waar je koopt!
di 10 dec
TivoliVredenburg, Utrecht

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Zweedse rapper Bladee maakt futuristische emorap met glazige beats en vocalen die drijven op een zee van autotune. Zijn teksten behandelen het ennui van het moderne leven – zelf omschrijft Bladee zijn muziek simpelweg als ‘pijn’. Inmiddels zit de Zweed alweer tien jaar in het vak – in 2014, toen hij voornamelijk bekend was als sidekick van Yung Lean, kwam hij met zijn eerste mixtape Gluee. Sinds die tijd heeft Bladee een eigen muzikaal universum gebouwd met invloeden als Chief Keef, Lil B en The Beach Boys. In april verscheen Bladee’s jongste album Cold Visions, zijn donkerste plaat tot nu toe!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 27 juni 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bladee in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Leden die hier naar toe gaan