concert: Splendid in Rotown op ZATERDAG 02 NOVEMBER 2024

  • Splendid
    Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012
    © Anja de Bruijn
  • Splendid
    Werfpop 2013
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
02 NOV
SPLENDID 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma Splendid
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Splendid in Rotown
Tickets Splendid:
Weet waar je koopt!
za 02 nov
Rotown, Rotterdam
€ 26,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het onvoorspelbare weer in Nederland wordt irrelevant zodra je Splendid kent, een band die al meer dan 25 jaar zonneschijn naar elk huishouden in de Lage Landen brengt. Met hun energieke mix van pop, reggae en hip-hop straalt deze zevenkoppige formatie uitsluitend positieve vibes uit. Hun kenmerkende geluid is vrolijk en transporteert je naar een zwoele zomeravond, met je blote voeten in het zand, dansend tot de zon in de zee verdwijnt.

De groep heeft maar liefst zeven albums uitgebracht, met hun laatste studiowerk daterend uit 2018. Dit doet echter niets af aan de sfeer, aangezien de live-reputatie van de band niets te wensen overlaat. Frontman Pat Schmitz zorgt ervoor dat iedereen, echt iedereen, in het publiek uit zijn dak gaat. Dansen en feesten zijn gegarandeerd, iets wat ze allang hebben bewezen op festivals zoals Lowlands, Sziget en Zwarte Cross.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rotown in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Splendid in Rotown plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Splendid

Foto Splendid te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012 Foto Splendid te Splendid - 12/11 - Paard Foto Splendid te Splendid - 12/11 - Paard Foto Splendid te Splendid - 12/11 - Paard Foto Splendid te Dutchska Festival 2007 Foto Splendid te Werfpop 2013
 
Bekijk alle 42 foto's van Splendid

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen