concert: Shep Treasure in Skatepark Haarlem op VRIJDAG 30 AUGUSTUS 2024

VR.
30 AUG
SHEP TREASURE 20:00 uur Skatepark Haarlem, Haarlem
2024
Hoofdprogramma Shep Treasure
Voorprogramma Kitchen
SØCKS
Toegang €5

EXTRA INFORMATIE

Shep Treasure is het alter ego van songwriter en beeldend kunstenaar Sabrina Nichols. Met een scherp gevoel voor melodie en een fijnzinnig oor voor geluid en dissonantie, creëert Shep Treasure een unieke klankwereld die aanvoelt als de rand van de nacht.

Kitchen is de muziekcreatie van James Keegan uit Rochester, NY. Keegan begon in 2016 met het uitbrengen van lo-fi tape-opnames onder de naam Kitchen en heeft sindsdien vier albums en een handvol EP's en singles uitgebracht.

Eerlijk, gecompliceerd en altijd klaar om een boodschap te versturen. Deze vier persoons synth en new-new-wave gebaseerde band SØCKS neemt de luisteraar mee tijdens een rondleiding in een wereld gevuld met realisme vanuit het andere perspectief en daagt je uit om kritisch te denken over normaliteit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Skatepark Haarlem in Haarlem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Skatepark Haarlem in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Shep Treasure in Skatepark Haarlem plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws