concert: Karmamoi in Parkvilla op VRIJDAG 08 NOVEMBER 2024

  • Kristoffer Gildenlow
    Kristoffer Gildenlöw - 18/09 - Estrado
    © Nico Reinders
  • Kristoffer Gildenlow
    Kristoffer Gildenlöw - 18/09 - Estrado
    © Nico Reinders
VR.
08 NOV
KARMAMOI 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2024
Hoofdprogramma Karmamoi
Voorprogramma Kristoffer Gildenlow
Toegang E 20,-

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 8 november organiseert Serious Music Alphen een dubbelconcert met Karmamoi (Italië) en Kristoffer Gildenröw (Zweden/Nederland) in Parkvilla. Sommige (progrock-)bands maken muziek die echt geknipt is voor het theater; Karmamoi en Kristoffer Gildenlöw zijn daar mooie voorbeelden van!

De combinatie van Karmamoi en Kristoffer Gildenlöw in één concert is uniek en staat garant voor een lange avond vol mooie, melodieuze progressieve rock. Niet missen dus!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Parkvilla in Alphen aan den Rijn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Karmamoi in Parkvilla plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kristoffer Gildenlow

Foto Kristoffer Gildenlow te Kristoffer Gildenlöw - 18/09 - Estrado Foto Kristoffer Gildenlow te Kristoffer Gildenlöw - 18/09 - Estrado Foto Kristoffer Gildenlow te Kristoffer Gildenlöw - 18/09 - Estrado Foto Kristoffer Gildenlow te Kristoffer Gildenlöw - 18/09 - Estrado Foto Kristoffer Gildenlow te Kristoffer Gildenlöw - 18/09 - Estrado Foto Kristoffer Gildenlow te Kristoffer Gildenlöw - 18/09 - Estrado
 
Bekijk alle 6 foto's van Kristoffer Gildenlow

Gerelateerd nieuws