concert: De Règâhs - Strandpaviljoen 'de Blâhwè Règâh!' in Cpunt Theater op VRIJDAG 29 NOVEMBER 2024

  • de Règâhs
    Parkpop 2017
    © Anja de Bruijn
VR.
29 NOV
DE RÈGÂHS - STRANDPAVILJOEN 'DE BLÂHWÈ RÈGÂH!' Kleine Pier, 20:00 uur Cpunt Theater, Hoofddorp
2024
Hoofdprogramma de Règâhs
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Règâhs - Strandpaviljoen 'de Blâhwè Règâh!' in Cpunt Theater
Tickets De Règâhs - Strandpaviljoen 'de Blâhwè Règâh!':
Weet waar je koopt!
vr 29 nov
Cpunt Theater, Hoofddorp
€ 24,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Waar bruist het leven, waar bruist de zee, waar bruist het bier? Paradijs van de halfnaakte waarheid. Waar vind je zuiverder schoonheid? Waar is het altijd feest, ja waar bruist Den Haag nou het meest? Dat is aan het strand!Aldus de Règâhs op hun eerste cd in het nummer Starantas. De liefde voor het strand zit in alle Hagenaars en Hagenezen. Niet voor niets eindigen alle cd’s van de groep met het zachte ruisen van de zee.Het strand en de zee vormen het decor van het leven. Daar wordt gewandeld met de geliefden, gerouwd om de doden en feest gevierd. In denkbeeldig strandpaviljoen de Blâhwe Règâh komen al deze aspecten aan bod. Er is ruimte voor serieuze muziek en voor feestgedruis. Blauw is de kleur van de Blues maar ook van de zomerhemel. En je weet maar nooit wie er langskomt onaangekondigd in het strandpaviljoen…Zorg dat je het niet mist in ieder geval! 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cpunt Theater in Hoofddorp. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cpunt Theater in Hoofddorp? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Règâhs - Strandpaviljoen 'de Blâhwè Règâh!' in Cpunt Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van de Règâhs

Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017
 
Bekijk alle 4 foto's van de Règâhs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws