concert: Bökkers | Kats De Weg Kwiet in De Molenberg op DONDERDAG 13 FEBRUARI 2025

  • Bökkers
    Dauwpop 2015
  • Bökkers
    Dauwpop 2015
DO.
13 FEB
BÖKKERS | KATS DE WEG KWIET 20:15 uur De Molenberg, Delfzijl
2025
Hoofdprogramma Bökkers
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bökkers | Kats De Weg Kwiet in De Molenberg
Tickets Bökkers | Kats De Weg Kwiet:
Weet waar je koopt!
do 13 feb
De Molenberg, Delfzijl

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Bökkers is in het voorjaar van 2025 Kats de Weg Kwiet! De enige route die vast ligt deze tournee is die langs de theaters in Nederland.De band Bökkers staat bekend om hun energieke live-optredens. Met hun pakkende teksten in het Nedersaksisch en onvervalste Rock’n Roll toeren ze al ruim 10 jaar door Nederland. In de theaters wordt het publiek getrakteerd op een fijne cocktail van Rock’n Roll & Theater van hilarische, ontroerende, dampende en prachtige verhalen en liedjes. In 2021 nam Hendrik Jan Bökkers deel aan het populaire televisieprogramma ‘Beste Zangers’. Met de nummers ‘Kold Bloed’ en ‘Iederene hef een reden’ heeft Bökkers een vaste plek weten te bemachtigen in de Top 2000.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Molenberg in Delfzijl. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Molenberg in Delfzijl? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bökkers | Kats De Weg Kwiet in De Molenberg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Bökkers

Foto Bökkers te Huntenpop 2017 Foto Bökkers te Dicky Woodstock Foto Bökkers te Dauwpop 2015 Foto Bökkers te Dauwpop 2015 Foto Bökkers te Dauwpop 2018 Foto Bökkers te Bierpop 2017
 
Bekijk alle 102 foto's van Bökkers

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws