concert: Matthijn Buwalda - Sterrenhemel in Cpunt Theater op VRIJDAG 14 MAART 2025

VR.
14 MRT
MATTHIJN BUWALDA - STERRENHEMEL Grote Meer, 20:00 uur Cpunt Theater, Hoofddorp
2025
Hoofdprogramma Matthijn Buwalda
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Matthijn Buwalda - Sterrenhemel in Cpunt Theater
Tickets Matthijn Buwalda - Sterrenhemel:
Weet waar je koopt!
vr 14 mrt
Cpunt Theater, Hoofddorp
€ 29,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Met een fonkelnieuw programma staat Matthijn vanaf komend najaar weer in de theaters! Samen met zijn band, zijn nieuwe album ‘Sterrenhemel’, een paar geliefde oude liedjes en zijn verhalen trekt hij het land in.‘Sterrenhemel’ is een lichtgevende, muzikale reis. Tussen de liedjes door mijmert Matthijn hardop over het alledaagse leven en alles wat dat zo bijzonder maakt. Ontwapenend, grappig, soms ontroerend, maar ook schaamteloos hoopvol. Want onder de sterrenhemel vindt Matthijn de moed om steeds vaker omhoog te kijken.Kom een avond naar het theater en geniet samen met Matthijn en zijn band van dit prachtige nieuwe programma.Dit jaar zal Matthijn ook te zien zijn in het televisieprogramma Beste ZangersTicketprijzen zijn vanaf € 29,50Cpunt biedt de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstelling maakt geen deel uit van de reguliere programmering. Cpunt is niet verantwoordelijk voor de kaartverkoop, inhoud en/of kwaliteit van de voorstelling.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 01 januari 1970 00:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cpunt Theater in Hoofddorp. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cpunt Theater in Hoofddorp? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Matthijn Buwalda - Sterrenhemel in Cpunt Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten