concert: Dummy in Merleyn op ZONDAG 03 NOVEMBER 2024

ZO.
03 NOV
DUMMY 22:00 uur Merleyn, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Dummy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dummy in Merleyn
Tickets Dummy:
Weet waar je koopt!
zo 03 nov
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

De uit Los Angeles afkomstige band Dummy haalt de inspiratie uit sixties melodieën en jaren 90’ noise pop/rock. Qua muziek trekt Dummy het zelf nog iets breder want shoegaze, drone en vleugjes new age, minimalisme en jazz worden in de vergruizer gegooid. Dummy houdt het niet alleen voor zichzelf maar ook voor de luisteraar graag spannend.

Dummy ontsprong in 2018 uit indie/shoegaze band Wildhoney: gitaristen Joe Trainor & Nathan O’Dell en drummer Alex Ewell vonden in duizendpoot (zanger, bassist, toetsenist) Emma Maatman de juiste aanvulling voor de band. Na de release van EP’s ‘Dummy’ en ‘Ep2’ in 2020, verscheen afgelopen oktober debuutalbum ‘Mandatory Enjoyment’, een album waarop zich een tegenstelling ontvouwt en toegankelijke nummers als ‘Daffodils’ samenkomen met experimentele soundscapes en bittere teksten over o.a. de lasten van het moderne leven, het conservatisme, ineenstorting van milieu. Aanrader voor liefhebbers van My Bloody Valentine, Cloud Nothings, Stereolab, Stuck, Yo La Tengo

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Merleyn in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dummy in Merleyn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten