concert: Gio Pika in Paard op WOENSDAG 16 OKTOBER 2024

WO.
16 OKT
GIO PIKA Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2024
Hoofdprogramma Gio Pika
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Gio Pika in Paard
Tickets Gio Pika:
Weet waar je koopt!
wo 16 okt
Paard, Den Haag

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Gerenommeerde rap-chansonartiest Gio Pika, oorspronkelijk uit Georgië, zal voor het eerst optreden in Polen. Met zijn video's die miljoenen views vergaren op YouTube en zijn nummers die de topposities in de muziekcharts bereiken, heeft Pika de harten van velen veroverd. Tijdens het aankomende concert zal de artiest zijn beste nummers laten horen, waaronder "Fountain with a Dolphin", "Wild Head", "Where Have You Been" en "Autumn Leaves". Daarnaast debuteert hij met nieuw materiaal dat het publiek zeker zal betoveren met zijn authenticiteit en energie. Pika's unieke stijl en manier van optreden maken van dit concert een onvergetelijke ervaring.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 06 juni 2024 17:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paard in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Gio Pika in Paard plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]