concert: Rootscafé: John F. Klaver - in Cpunt Theater op DONDERDAG 14 NOVEMBER 2024

DO.
14 NOV
ROOTSCAFÉ: JOHN F. KLAVER - Grote Meer, 21:00 uur Cpunt Theater, Hoofddorp
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rootscafé: John F. Klaver - in Cpunt Theater
Tickets Rootscafé: John F. Klaver -:
Weet waar je koopt!
do 14 nov
Cpunt Theater, Hoofddorp

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Elke donderdag is het live muziekavond in het café. De tweede donderdag van de maand staat in het teken van rootsmuziek: folk, blues, americana en/of country! Deze keer met John F. Klaver.LET OP: Hoewel het café vanaf 16.00 uur geopend is, begint de show om 21.00 uur. Schuif gezellig aan en kom vooraf vast genieten van een hapje en een drankje.John F. Klaver is gitarist, zanger en muziekdocent. Op 11-jarige leeftijd begon hij met gitaarspelen, geïnspireerd door Gary Moore, Jimi Hendrix en Robben Ford. Na zijn VWO-studie volgde John muziektheorie- en gitaarlessen aan de University of the Pacific in de USA. Terug in Nederland vervolgde John zijn studie aan het conservatorium van Amsterdam.Na het eerder winnen van de Dutch Blues Challenge in 2011 en 2013 met zijn band, gaat John nu solo performances geven en ook in deze categorie is John finalist. In 2015 ontvangt John ook een bluesaward voor beste gitarist NL.Inmiddels heeft John 7 albums onder eigen naam uitgebracht met daarop repertoire variërend van eigenwerk tot subtiel bewerkte klassiekers en dit in de stijl van ‘moderne blues met een authentieke feel’. John F.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cpunt Theater in Hoofddorp. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cpunt Theater in Hoofddorp? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rootscafé: John F. Klaver - in Cpunt Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]