concert: Edsilia Rombley - Theatertour 24-25 in Theater Piet Mondriaan op VRIJDAG 17 JANUARI 2025

  • Edsilia Rombley
    Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome
    © Kaylee Verschure
  • Edsilia Rombley
    Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome
    © Kaylee Verschure
VR.
17 JAN
EDSILIA ROMBLEY - THEATERTOUR 24-25 20:00 uur Theater Piet Mondriaan, Abcoude
2025
Hoofdprogramma Edsilia Rombley

EXTRA INFORMATIE

Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid: soul, pop, jazz, R&B, up tempo, ballads. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met liveoptredens en tv-projecten.

De grote passie voor muziek & zingen wordt Edsilia met de paplepel ingegoten. In deze theatershow staat de liefde hiervoor dan ook centraal, waarbij ze graag interactie heeft met haar publiek. Edsilia zorgt voor een avondvullende show waar mensen naar huis gaan met een glimlach, vol warmte, ontwapenend met humor en een knipoog.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater Piet Mondriaan in Abcoude. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater Piet Mondriaan in Abcoude? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Edsilia Rombley - Theatertour 24-25 in Theater Piet Mondriaan plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Edsilia Rombley

Foto Edsilia Rombley te Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome Foto Edsilia Rombley te Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome Foto Edsilia Rombley te Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome Foto Edsilia Rombley te Efteling Zomeravonden: Lee Towers - 6/8 - Efteling Foto Edsilia Rombley te Samen voor Oranje - 30/4 - Ahoy Foto Edsilia Rombley te Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 8 foto's van Edsilia Rombley

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws