concert: Kovacs - Catharsis in Oude Luxor Theater op VRIJDAG 18 OKTOBER 2024

  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
VR.
18 OKT
KOVACS - CATHARSIS Oude Luxor Theater, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma Kovacs

EXTRA INFORMATIE

Sharon Kovacs brak door met hits als ‘My Love’ en ‘Diggin’ en stond kort daarna op festivals als Lowlands, Glastonbury en North Sea Jazz. Haar donkere, rauwe stemgeluid maakte internationaal indruk en riep vergelijkingen op met grootheden als Billie Holiday, Amy Winehouse en Beth Gibbons. Inmiddels zijn we drie albums verder, met ‘Child Of Sin’ als laatste in de rij, een indrukwekkende samenwerking met Rammstein frontman Till Lindemann en de opmaat naar haar nieuwe werk dat ze speelt tijdens dit concert.Voor ‘Catharsis’ ging ze op zoek naar haar higher powers. Voor het eerst zal Kovacs niet alleen haar kunst vocaal uitdragen, maar ook fysiek de toeschouwers overspoelen. Zo creëert ze een louterende, meeslepende performance waarin soul tot de essentie wordt teruggebracht; muziek vanuit de ziel.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Oude Luxor Theater in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Oude Luxor Theater in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kovacs - Catharsis in Oude Luxor Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kovacs

Foto Kovacs te Kovacs - 19/11 - Theater de Spiegel Foto Kovacs te Pinkpop 2019 - Maandag Foto Kovacs te Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag Foto Kovacs te Kovacs - 19/11 - Theater de Spiegel Foto Kovacs te Noorderslag 2015 Foto Kovacs te Kovacs - 05/09 -  TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 189 foto's van Kovacs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws