concert: Queen Must Go On - Greatest Hits Part 1 in Beatrix Theater op MAANDAG 17 MAART 2025

  • Queen Must Go On
    Parkcity Live 2022
    © Johan Latupeirissa
MA.
17 MRT
QUEEN MUST GO ON - GREATEST HITS PART 1 Beatrix Theater, Utrecht
2025
Hoofdprogramma Queen Must Go On

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Queen Must Go On is uitgegroeid tot een bekende naam in Nederland, mede dankzij hun winst in The Tribute: Battle of the Bands. Na energieke optredens op festivals, in de Ziggo Dome en een uitverkochte theatertour, keert de band terug met een nieuwe show. Hierin wordt onder andere het legendarische album Queen Greatest Hits (Deel 1) integraal uitgevoerd. Queen Must Go On blijft trouw aan de albumversies, waarbij leadzanger Ward Palmen met zijn vocalen de lat hoog legt. Een must-see voor Queen-fans en liefhebbers van livemuziek die een kijkje willen nemen in het studioproces van het bestverkochte album van Queen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Beatrix Theater in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Beatrix Theater in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Queen Must Go On - Greatest Hits Part 1 in Beatrix Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Queen Must Go On

Foto Queen Must Go On te Deventer Stadsfestival 2024 Foto Queen Must Go On te Hello Festival 2023 Foto Queen Must Go On te Parkcity Live 2022 Foto Queen Must Go On te Parkcity Live 2022 Foto Queen Must Go On te Deventer Stadsfestival 2024 Foto Queen Must Go On te Parkcity Live 2022
 
Bekijk alle 12 foto's van Queen Must Go On

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws