concert: Snelle - Rock ’n Roll In Nederland in Beatrix Theater op DINSDAG 25 FEBRUARI 2025

  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
DI.
25 FEB
SNELLE - ROCK ’N ROLL IN NEDERLAND Beatrix Theater, Utrecht
2025
Hoofdprogramma Snelle

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Vanaf februari gaat Snelle samen met De Lieve Jongensband op tour door Nederland met zijn theatertour ‘Rock ’n Roll In Nederland’. Het wordt een avond vol muziek, humor en een vleugje cynisme over het popsterrenleven in Nederland. Verwacht een heerlijke avond waarbij Snelle niet alleen zijn oude hits laat horen, maar ook nummers van zijn gloednieuwe album ‘Achtentwintig’.

Het theater is geen onbekend terrein voor Snelle. In 2021 verkocht hij zijn eerste theatertour “FF Tussen Ons” binnen no- time volledig uit. Hij kijkt ernaar uit om weer terug te keren naar het theater en de verhalen achter zijn liedjes te delen met het publiek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Beatrix Theater in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Beatrix Theater in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Snelle - Rock ’n Roll In Nederland in Beatrix Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Snelle

Foto Snelle te WOO HAH! 2019 Foto Snelle te Broederliefde - 01/02 - Ahoy Foto Snelle te Schollenpop 2019 Foto Snelle te Metropolis Festival 2019 Foto Snelle te Snelle - 14/12 - Melkweg Foto Snelle te Snelle - 12/12 - Doornroosje
 
Bekijk alle 97 foto's van Snelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws