concert: Gyasi in Merleyn op WOENSDAG 30 OKTOBER 2024

WO.
30 OKT
GYASI 22:00 uur Merleyn, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Gyasi
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Gyasi in Merleyn
Tickets Gyasi:
Weet waar je koopt!
wo 30 okt
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

De uit Nashville afkomstige glamrocker Gyasi (spreek je uit als Jah-see) leeft en speelt glamrock. De moderne rockster neemt je mee in de wereld van glam- en rock ’n roll, met een geluid waar duidelijk invloeden van T. Rex, David Bowie maar ook Gary Glitter, The Hives en The White Stripes in hoorbaar zijn.

Van oorsprong groeide Gyasi op in West Virginia, in een dorpje in the middle of nowhere. Gyasi is zijn echte naam en hij was anders dan zijn klasgenoten in zijn jeugd. Hij groeide op in een vrij gezin, speelt vanaf zijn vierde levensjaar gitaar en droeg al vroeg make-up. Hij worstelde met zijn gender en is er van overtuigd dat zijn mannelijke en vrouwelijke kant gelijkwaardig zijn. Met een pittige tijd in een conservatieve omgeving die hem niet accepteerde, was muziek maken voor deze glamrocker in eerste instantie een toevlucht, maar misschien wel meer nog een bevrijding.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 03 juli 2024 12:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Merleyn in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Gyasi in Merleyn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals