concert: William Fitzsimmons in Doornroosje op WOENSDAG 12 FEBRUARI 2025

  • William Fitzsimmons
    Sziget 2015 - Zaterdag
    © Gracia Visscher
  • William Fitzsimmons
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
WO.
12 FEB
WILLIAM FITZSIMMONS Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2025
Hoofdprogramma William Fitzsimmons
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets William Fitzsimmons in Doornroosje
Tickets William Fitzsimmons:
Weet waar je koopt!
wo 12 feb
Doornroosje, Nijmegen
€ 19,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De bekende indie–folk troubadour William Fitzsimmons is klaar om het Europese publiek te betoveren tijdens een speciale, intieme toer ter ere van de vijftiende verjaardag van zijn iconische album ‘The Sparrow and the Crow’. Het album werd uitgebracht in 2008, en betekende een keerpunt in de carrière van de artiest. Het werd alom geprezen om zijn emotionele diepte, ontroerende teksten en melodieuze brille.

Critici bejubelden ‘The Sparrow and the Crow’ van William Fitzsimmons als een meesterwerk en de prijzen die het won onderstrepen de blijvende impact van het album. Om deze mijlpaal te vieren, heeft Fitzsimmons een programma samengesteld dat het publiek meeneemt op een hartverwarmende reis langs nummers van het album, waarbij de rauwe emotie en de verhalen die het album tot een tijdloze klassieker hebben gemaakt opnieuwe de revue passeren, evenals andere favorieten van de fans.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 10 juli 2024 12:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat William Fitzsimmons in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van William Fitzsimmons

Foto William Fitzsimmons te Sziget 2015 - Zaterdag Foto William Fitzsimmons te Sziget 2015 - Zaterdag Foto William Fitzsimmons te Sziget 2015 - Zaterdag Foto William Fitzsimmons te Crossing Border Den Haag 2011 Foto William Fitzsimmons te Haldern Pop 2009 Foto William Fitzsimmons te Crossing Border Den Haag 2011
 
Bekijk alle 6 foto's van William Fitzsimmons

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan