concert: Curses / Nuovo Testamento in EKKO op DONDERDAG 14 NOVEMBER 2024

DO.
14 NOV
CURSES / NUOVO TESTAMENTO 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Curses / Nuovo Testamento in EKKO
Tickets Curses / Nuovo Testamento:
Weet waar je koopt!
do 14 nov
EKKO, Utrecht
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Als je Berlijn in een geluid zou kunnen vatten, dan is het de muziek van Curses wel. Het duo uit de Duitse hoofdstad combineert melancholische, door de 80’s geïnspireerde pop, romantische postpunk en de DIY-energie van vroege EBM. En als het muzikaal niet al cool genoeg is, blinkt Curses ook nog eens uit in stijl. Zo bracht het Parijse modemerk Saint Laurent een limited edition LP uit en is hun muziek te horen in campagnes van Dior en Raf Simons/Calvin Klein. Een nieuw album is onderweg, doordrenkt met de kenmerkende Curses’ spookachtige gitaren en betoverende vocalen.

Zet muzikanten uit Los Angeles en Bologna bij elkaar, en dan krijg je een hele frisse en ultra-coole samenkomst van italo, disco en donkere pop. Na de release van de goed ontvangen debuut-EP ‘Exposure’ in 2019, explodeerde twee jaar later hun alom geprezen album ‘New Earth’ op dansvloeren in steden over de wereld. Na nog een album in 2023 is de band nu weer nieuwe singles aan het uitbrengen, waaronder remixes van eerdere tracks door hun vrienden van Curses. In het najaar van 2024 touren ze samen, en gaan we erachter komen of Utrecht klaar is voor deze niet te missen double bill.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 01 januari 1970 00:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Curses / Nuovo Testamento in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]