event: Laagland in EKKO op ZATERDAG 17 AUGUSTUS 2024

ZA.
17 AUG
LAAGLAND 21:30 uur EKKO, Utrecht
2024

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 17 augustus 2024.
Dat is 22 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Laagland in EKKO
DEZE Laagland TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 17 aug
EKKO, Utrecht
€ 5,50

EXTRA INFORMATIE

Mom, can we have Lowlands?
No, we have Lowlands at home.
Lowlands at home:
In een landschap waarin de ticket- en bierprijzen sneller stijgen dan de zeespiegel, het geld op je bankrekening sneller kwijt is dan je vrienden om half 4 s‘nachts en de WC’s exponentieel goorder worden, slaan Klokpack6ix en EKKO de handen ineen voor een alternatief. Voor alle Lowlands-missers, achter-het-net-vissers en financieel gezonde beslissers presenteren we: Laagland.
Voor slechts €5,50 (!) presenteert Klokpack6ix het budget-festival-alternatief van Utrecht. Een avond vol gitaargeweld, EDM drops, worstenbroodjes, eendagsvrienden en linksvoor verzamelen. Een volwaardig popfestival voor een fractie van de prijs, en je hoeft niet eens op de camping te slapen!
De avond bestaat uit een concert- en nachtprogramma. Van 21:30 tot 23:00 zijn er twee livebands: de onversneden electropunk van Burger Service en de theatrale betogen van Vlaamse post-rockers Kaat van Stralen. Daarna volgt een nachtprogramma met DJ sets van Utrecht’s own Chananja en de jongens van 030 Radio (33cl & Rhubarb); een multimedia rapshow van Balkan baby Pirko; en een closing set van pop-edit connoisseur Tappie.