concert: Alice Armstrong / Jen and the Con Men in Heyhoef-Backstage op ZATERDAG 16 NOVEMBER 2024

ZA.
16 NOV
ALICE ARMSTRONG / JEN AND THE CON MEN 20:00 uur Heyhoef-Backstage, Tilburg
2024

EXTRA INFORMATIE

Double-Backstage – Alice Armstrong / Jen & The Con Men

Alice Armstrong is een meermaals genomineerde singer-songwriter en entertainer uit Surrey, UK, bekend om haar indrukwekkende stembereik, dynamische songwriting en ongeëvenaarde podiumpresentatie. Haar stem en liedjes variëren sterk in emotionele toon en gaat door merg en been.

Jen & The Con Men is een nieuwe band in de scene. Deze formatie met frontvrouw Jennifer Bouwens bestaat uit ervaren muzikanten die deel uit maakten van The Juke Joints, Steve Conte en Farstreet. De band speelt een mix van eigen werk en covers van o.a. Marcus King, Vintage Trouble, Gary Clark jr. e.v.a. Onder het motto; “All for the love of blues, soul and rock n’ roll” beloofd een optreden van Jen & The Con Men een top of the bill swingende happening te worden!!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Heyhoef-Backstage in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Heyhoef-Backstage in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Alice Armstrong / Jen and the Con Men in Heyhoef-Backstage plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten