concert: Billy Raffoul in Doornroosje op ZATERDAG 23 NOVEMBER 2024

ZA.
23 NOV
BILLY RAFFOUL 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Billy Raffoul
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Billy Raffoul in Doornroosje
Tickets Billy Raffoul:
Weet waar je koopt!
za 23 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 19,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Canadese Billy Raffoul bracht in 2017 zijn debuutsingle ‘Driver’ uit, welke sindsdien dient als het visitekaartje van de jonge singer-songwriter. Met zijn soulvolle stem weet de Canadees zijn nummers te laden met gevoelige teksten, welke naar eigen zeggen geïnspireerd zijn op muziek van onder andere Jeff Buckley, Neil Young en Joe Cooker.

Na het uitbrengen van verschillende singles en EP’s zoals ‘1975’ en ‘Running Wild’, verdeelt Billy Raffoul nu zijn tijd tussen Nashville en Los Angeles. Tussen het spelen van shows werkte hij hier met verschillende artiesten samen. Zo is zijn eerste EP geproduceerd door Mike Crossey (van Arctic Monkeys, Foals, The 1975 en Kaleo) en heeft hij de support verzorgd voor acts als Kings of Leon, ZZ Ward, Mondo Cozmo en Judah & The Lion.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 26 juli 2024 12:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Billy Raffoul in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten