concert: Tæl in Skatepark Haarlem op VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2024

VR.
20 SEP
TÆL 20:00 uur Skatepark Haarlem, Haarlem
2024
Hoofdprogramma Tæl
Voorprogramma Dj Onko
Hard Voor Weinig
Toegang €5

EXTRA INFORMATIE

Let op! 18+ show!

Tæl is een powerviolence trio uit Oslo, Noorwegen, dat een indrukwekkende muur van geluid en riffs creëert zonder gitaren. Hun unieke geluid wordt gevormd door een krachtige bas, furieuze blastbeats, lagen van noise en verrassende saxofoonpartijen. Soms snel, soms langzaam, maar altijd intens en oorverdovend.

Hard voor Weinig maakt sinds 2007 activistische anarcho-hardcore-punk en bestaat uit Pim (gitaar en backing vocals), Ruben (drums en backing vocals) en Jurre (bass en lead vocals). Hard Voor Weinig laat zich inspireren door strijd van onderop rondom thema’s van anti-racisme en klimaatrechtvaardigheid tot anti-kapitalisme, dierenrechten en woonstrijd.

Laten we één ding duidelijk maken... Er is geen DJ in DJ-Onko. Wel zijn er twee van de grootste idioten van Nederland met een brandende passie voor oermens-riffs, kettingzagen en blastbeats. De door HM-2 aangedreven Grindviolence en hun afschuwelijke humor wachten op je.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Skatepark Haarlem in Haarlem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Skatepark Haarlem in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tæl in Skatepark Haarlem plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]