concert: Lucy Kruger & The Lost Boys in Paard op DINSDAG 12 NOVEMBER 2024

DI.
12 NOV
LUCY KRUGER & THE LOST BOYS Kleine Zaal, 21:00 uur Paard, Den Haag
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lucy Kruger & The Lost Boys in Paard
Tickets Lucy Kruger & The Lost Boys:
Weet waar je koopt!
di 12 nov
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Lucy Kruger & The Lost Boys, een Berlijns art-pop en tender noise ensemble, hebben het publiek in heel Europa geboeid met hun sfeervolle en intense optredens. Onder leiding van de in Zuid-Afrika geboren artieste Lucy Kruger (gitaar en zang) en met Liú Mottes (gitaar), Jean-Louise Parker (altviool en zang), Gidon Carmel (drums) en Reuben Kemp (bas), is de muziek van de band zowel intiem als hoekig - dreunend en dromerig op momenten, stuwend, direct en op de rand van wanhoop bij anderen. Zorgzaam confronterend.  

Hun laatste album, A Human Home, uitgebracht op 31 mei, is een lo-fi, intieme collectie die thema's als erbij horen en thuis onderzoekt. Het album bevat een mix van toevallige en opzettelijke samenwerkingen op afstand, die een uniek, persoonlijk, maar toch universeel resonerend moment vastleggen.

De stem van Lucy Kruger is ook te horen op recente releases van Swans, The Underground Youth en The Frank Popp Ensemble. In juni 2023 ontving de band de Europavox Spotlight Prize en werd Lucy geselecteerd voor het Keychange-initiatief, een wereldwijd netwerk dat gendergelijkheid in de muziekindustrie bevordert.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 02 augustus 2024 12:20 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paard in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lucy Kruger & The Lost Boys in Paard plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Leden die hier naar toe willen