concert: Supertrap - Goodbye Stranger in Kennemer Theater op VRIJDAG 17 JANUARI 2025

VR.
17 JAN
SUPERTRAP - GOODBYE STRANGER 20:15 uur Kennemer Theater, Beverwijk
2025
Hoofdprogramma Supertrap
Concert uitverkocht
Supertrap - Goodbye Stranger in Kennemer Theater is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 17 jan
Supertrap | Goodbye Stranger
Kennemer Theater, Beverwijk

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Na drie succesvolle shows neemt Supertrap je nog één keer mee op een onvergetelijke reis langs de betoverende en tijdloze klanken, de enorme muzikaliteit, dynamiek en de ragfijne arrangementen van Supertramp. Met de voorstelling Goodbye Stranger neemt de band afscheid van de Nederlandse theaters. Alle grote hits en iconische nummers komen nog één keer voorbij. Denk aan ‘School’, ‘The Logical Song’, ‘Fool’s Overture’ en natuurlijk ‘Goodbye Stranger’.

In de afgelopen jaren groeide Supertrap uit tot dé Nederlandse tributeband van Supertramp. De passie en energie van de topmusici zorgen voor kippenvelmomenten en brengen de magie van Supertramp écht tot leven. Wat is die magie eigenlijk? Hoe was de samenwerking tussen de bandleden? Hoe kregen ze succes? Hoe verging het ze nadat die samenwerking stopte? En wat betekent hun muziek tot op de dag van vandaag? Je hoort het, je ziet het en je beleeft het in Goodbye Stranger.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Kennemer Theater in Beverwijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Kennemer Theater in Beverwijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Supertrap - Goodbye Stranger in Kennemer Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten