concert: Sticks in TivoliVredenburg op ZATERDAG 16 NOVEMBER 2024

  • Sticks
    Dauwpop 2023
    © Anne-Marie Kok
  • Sticks
    Down The Rabbit Hole 2023 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
16 NOV
STICKS Ronda, 18:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Sticks
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Sticks in TivoliVredenburg
Tickets Sticks:
Weet waar je koopt!
za 16 nov
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 30,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Zwolse rapper Sticks heeft een lange, vreemde trip achter de rug sinds hij eind jaren negentig begon met het trio Opgezwolle. Nadat hij met het laatste Opgezwolle-album Eigen Wereld (2006) de nederhop opnieuw had gedefinieerd, volgden succesvolle projecten als Fakkelbrigade, Great Minds en vele soloalbums. De creativiteit blijft vloeien, vorig jaar bracht Sticks maar liefst twee albums uit: het diepgravende, soms wat donkere Alles Over Hoop en de optimistische tegenhanger En Door. Zoals Sticks zelf al zei op zijn track Dagbesteding (2020): Mijn grijze massa wil niet opgaan in die grijze massa!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 23 augustus 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sticks in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Sticks

Foto Sticks te Dauwpop 2023 Foto Sticks te Bevrijdingsfestival Overijssel 2024 Foto Sticks te Bevrijdingsfestival Overijssel 2024 Foto Sticks te Down The Rabbit Hole 2023 - Zaterdag Foto Sticks te Typhoon - 28/9 - Mezz Foto Sticks te Bevrijdingsfestival Overijssel 2024
 
Bekijk alle 11 foto's van Sticks

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws