concert: RiverRunsRed in The Jack op ZATERDAG 12 OKTOBER 2024

ZA.
12 OKT
RIVERRUNSRED 21:00 uur The Jack, Eindhoven
2024

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

Muzikanten brengen de rauwe energie en de emotionele diepgang die Life Of Agony zo legendarisch maakt.

Met Jonathan Matthys aan de microfoon, die een verbluffende gelijkenis heeft met de iconische stem van Caputo krijgt het publiek dezelfde intense beleving als bij het origineel. Zijn krachtige vocale prestaties, gecombineerd met de stevige riffs van Yves Accoe, de diepe baslijnen van Reinhart De Lille, en de dynamische drumpartijen van Valentijn De Lille, brengen een eerbetoon aan de onmiskenbare sound van Life Of Agony’s debuutplaat ‘River Runs Red’ uit 1993.

River Runs Red reproduceert niet alleen de muziek, maar ook de ziel van de jaren ’90 metal scene, met melodieuze zang, vurige gitaren, donderende bassen en meeslepende drums. Deze tribute band brengt de intense live-ervaring van *Life Of Agony* naar het podium en zorgt ervoor dat elke show een onvergetelijke ervaring wordt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in The Jack in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van The Jack in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat RiverRunsRed in The Jack plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]