concert: Pynarello - Guilty Pleasures in Hedon op ZONDAG 10 NOVEMBER 2024

ZO.
10 NOV
PYNARELLO - GUILTY PLEASURES Grote zaal, 19:30 uur Hedon, Zwolle
2024
Hoofdprogramma Pynarello
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pynarello - Guilty Pleasures in Hedon
Tickets Pynarello - Guilty Pleasures:
Weet waar je koopt!
zo 10 nov
Hedon, Zwolle
€ 21,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Pynarello is een flexibel collectief van muzikale avonturiers gesneden uit flexibel schuimrubber. Ze hebben een missie! Ze geloven dat klassieke muziek avontuurlijker, spontaner, directer, zonder dirigent en zonder bladmuziek benaderd kan worden. Zekerheden worden losgelaten en statige conventies worden omvergegooid. Heilige noten van het altaar geveegd, van stof en mufheid ontdaan. Eigenwijs en eigengereid geven we muziek die ooit nieuw en baanbrekend was, zijn kracht en impact terug. Door die glanzend opgepoetst te mengen met noten van nu. Met nieuwe muziek en arrangementen brengen ze de oude meesterwerken naar het publiek van vandaag.Alle muziek die te horen is, is speciaal gearrangeerd voor acht strijkers, vijf blazers en piano. Als special guest schuift sopraan Roza Herwig aan! Eine Kleine van Mozart wordt moeiteloos gecombineerd met muziek van Frans Bauer en zoete klassieke aria’s, popsongs uit de jaren ’80 en ’90 gaan over in de Air van Bach.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 25 mei 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hedon in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pynarello - Guilty Pleasures in Hedon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws