concert: Tricklebolt in Hedon op VRIJDAG 27 DECEMBER 2024

  • Tricklebolt
    Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg
    © Phaedra Wijnstroot
VR.
27 DEC
TRICKLEBOLT Grote zaal, 20:30 uur Hedon, Zwolle
2024
Hoofdprogramma Tricklebolt
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tricklebolt in Hedon
Tickets Tricklebolt:
Weet waar je koopt!
vr 27 dec
Hedon, Zwolle
€ 18,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Met een nieuw album op zak keert Tricklebolt op 27 december na vier jaar weer terug naar Hedon’s grote zaal, voor een grote XL Homecoming show, waar veel nieuwe tracks én oude deepcuts langs zullen komen.Tricklebolt ging drie jaar op pad om een nieuwe versie van hun eigen band te leren kennen door zo veel mogelijk nieuwe mensen, inspiraties en prikkels op te zoeken om zichzelf te herontdekken. De uitkomst is dat de band veel meer is dan enkel ‘een rockband uit het oosten’. Het nieuwe album Honey From The Sky zit vol met gastmuzikanten en vrienden uit het hele land. Tricklebolt zocht hun muzikale helden op en greep voor elk nummer naar een nieuwe studio en een nieuwe samenwerking. Het resultaat: Honey From the Sky duikt alle hoeken in en vliegt van wilde psychedelic rock naar 80’s synthpop, van 60’s roadtripmuziek tot panische blues met noise explosies!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 02 mei 2024 13:37 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hedon in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tricklebolt in Hedon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Tricklebolt

Foto Tricklebolt te Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg Foto Tricklebolt te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Tricklebolt te Bevrijdingsfestival Overijssel 2024 Foto Tricklebolt te Bevrijdingsfestival Overijssel 2024 Foto Tricklebolt te Zwarte Cross 2024 -  Donderdag Foto Tricklebolt te Zwarte Cross 2024 -  Donderdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Tricklebolt

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws