concert: King of the World in Hedon op DONDERDAG 09 JANUARI 2025

  • King of the World
    Ribs & Blues 2014
    © René Obdeijn
  • King of the World
    Ribs & Blues 2014
    © René Obdeijn
DO.
09 JAN
KING OF THE WORLD Kleine zaal, 20:30 uur Hedon, Zwolle
2025
Hoofdprogramma King of the World
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets King of the World in Hedon
Tickets King of the World:
Weet waar je koopt!
do 09 jan
Hedon, Zwolle
€ 22,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

King of the World, al meer dan 10 jaar een begrip in de Nederlandse muziekscene, biedt Blues Rhythm and Roots van het hoogste niveau. Met een nieuwe studio-CD (release 1 oktober 2024), waarop speciale gasten Matt Schofield, Shirma Rouse & Christine Tambakis meedoen, zijn de heren van King of the World vastbesloten om hun reputatie als de hardst werkende band van Nederland opnieuw waar te maken.Na de oprichting in 2012 werd de band al snel bestempeld als een 'supergroep' vanwege de rijke muzikale geschiedenis van de bandleden, waaronder Snowy White, Matt Schofield, Cuby & the Blizzards, en anderen. Nu, twaalf jaar later, blijft King of the World deze titel meer dan waardig en heeft de band niets aan energie, drive en creativiteit ingeboet. Met de Belgische gitaarvirtuoos Stef Delbaere en zanger/drummer Marlon Pichel heeft de band zichzelf opnieuw uitgevonden en staat voor kwalitatieve roots, rhythm & blues met een diversiteit aan vocale hoogstandjes.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 01 mei 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hedon in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat King of the World in Hedon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van King of the World

Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Ribs & Blues 2014 Foto King of the World te Ribs & Blues 2014 Foto King of the World te Sean Webster's Blues All-Nighter 2024 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017
 
Bekijk alle 14 foto's van King of the World

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws