concert: Damy / Viccens in Paard op WOENSDAG 09 OKTOBER 2024

WO.
09 OKT
DAMY / VICCENS Paard Café, 21:00 uur Paard, Den Haag
2024
Hoofdprogramma Damy Viccens
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Damy / Viccens in Paard
Tickets Damy / Viccens:
Weet waar je koopt!
wo 09 okt
Paard, Den Haag

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

DAMY begon zijn muzikale carrière met het collectief 'Black Acid' en trad op op grote festivals zoals DTRH en Zwarte Cross. Hij heeft samengewerkt met artiesten als S10 en Dashaeno en werkt momenteel aan zijn nieuwe project "Mensenkind", dat in oktober uitkomt en samenvalt met de film 'Als de Wolken Vallen'. Dit project, dat voortkomt uit zijn persoonlijke ervaring met verlies, nodigt luisteraars uit om hun eigen emoties te herkennen. Met zijn muziek wil Damy verbinding en troost bieden, en "Mensenkind" bevat samenwerkingen met onder anderen PRODOLAF en RayFuego.
VICCENS is smaakvol introspectief en opwekkend als een gembershot, een veelzijdige rapper en kunstschilder uit een klein Limburgs dorp, bekend om zijn smaakvolle en introspectieve stijl. Zijn muziek, beïnvloed door artiesten als Fela Kuti en Jacques Brel, combineert gevatte lyrics met synths, samples en autotune. Zijn energieke shows, vaak met live-muzikanten, bieden een verfrissende ervaring. In de zomer van 2023 bracht hij het opvallende nummer “Wa Dachte?” uit, in samenwerking met Joost Klein en Kleine Crack, dat werd geprezen door 3voor12.
Dit is een gratis show en vindt plaats in Paardcafé.

 

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 23 augustus 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paard in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Damy / Viccens in Paard plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals