concert: James Blunt in Ziggo Dome op DINSDAG 04 MAART 2025

  • James Blunt
    James Blunt - 2/3 - Heineken Music Hall
    © Bas van der Vorm
  • James Blunt
    James Blunt - 2/3 - Heineken Music Hall
    © Bas van der Vorm
DI.
04 MRT
JAMES BLUNT 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma James Blunt
Concert uitverkocht
James Blunt in Ziggo Dome is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
di 04 mrt
James Blunt - Back To Bedlam 20th Anniversary Tour
Ziggo Dome, Amsterdam

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor James Blunt aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

James Blunt keert terug naar ons land voor een speciale gelegenheid: de twintigste verjaardag van zijn debuutalbum ‘Back to Bedlam’.

Die plaat bracht hem twintig jaar geleden eeuwige roem, vooral dan met de nummers ‘You’re Beautiful’, ‘High’ en ‘Goodbye My Lover’. De Brit viel toen niet enkel op met zijn indrukwekkende schrijfskills, maar ook met zijn achtergrondverhaal als legerofficier én als gewiekste Twitteraar. Zijn relativeringsvermogen en humor dragen bij tot zijn knuffelgehalte, maar laat ook duidelijk zijn dat James Blunt zijn muziek en fans zeer serieus opneemt. Zijn meer dan 20 miljoen verkochte albums en verscheidene Brit Awards- en Grammy-nominaties liegen er ook niet om: James Blunt is here to stay.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ziggo Dome in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat James Blunt in Ziggo Dome plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van James Blunt

Foto James Blunt te James Blunt - 24/02 - AFAS Live Foto James Blunt te James Blunt - 6/11 - AFAS Live Foto James Blunt te James Blunt - 30/9 - Heineken Music Hall Foto James Blunt te James Blunt - 24/02 - AFAS Live Foto James Blunt te James Blunt - 2/3 - Heineken Music Hall Foto James Blunt te James Blunt - 6/11 - AFAS Live
 
Bekijk alle 43 foto's van James Blunt

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen