concert: Camille (B) in Trixxo Theater op ZONDAG 23 MAART 2025

ZO.
23 MRT
CAMILLE (B) 14:00 uur Trixxo Theater, Hasselt
2025
Hoofdprogramma Camille (B)

EXTRA INFORMATIE

Deze zomer trokken jong en oud massaal naar Oostende om CAMILLE live aan het werk te zien tijdens haar ‘MAGIE-tour aan zee’, en ze stelde niet teleur. Net zoals tijdens haar uitverkochte Sportpaleis-shows afgelopen mei, konden fans genieten van een indrukwekkende productie, ditmaal in een unieke theatersetting. CAMILLE betoverde haar fans keer op keer met haar onweerstaanbare charisma, unieke stem en spectaculaire choreografieën. Van haar alom bekende hits tot ingetogen nummers op de piano, en natuurlijk haar nieuwste zomerhit ‘Oeh La La La’: CAMILLE zorgde twaalf keer op rij voor een magische show.

Zij die er niet bij konden zijn krijgen alvast in het voorjaar van 2025 een nieuwe kans om CAMILLE’s MAGIE-tour live én van dichtbij mee te maken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Trixxo Theater in Hasselt. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Trixxo Theater in Hasselt? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Camille (B) in Trixxo Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws