concert: Dr. Lektroluv / Mason in Podium 't Beest op ZATERDAG 12 OKTOBER 2024

ZA.
12 OKT
DR. LEKTROLUV / MASON Grote Zaal, 21:00 uur Podium 't Beest, Goes
2024
Hoofdprogramma Dr. Lektroluv Mason
Toegang Online koop je een ticket voor € 21. De online voorverkoop stopt op zaterdag 12 oktober 20:30. Aan de deur kost een kaartje € 24

EXTRA INFORMATIE

Wat hebben Boys Noize, Justice en Miss Kittin, maar ook Feist, The Subs en Moby met elkaar gemeen? Dat hun beats ooit door Dr. Lektroluv door de elektronische mangel werden gehaald! De legendarische dancedokter, die onder meer Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland en podia van Amerika en Ibiza tot Brazilië en Azië in brand stak, keert zaterdag 12 oktober terug naar Goes voor een dikke avond vol scheurende electro, house, techno en synthpop. Weinig is bekend over de mysterieuze, twee meter grote verschijning, maar zijn gave om met een stevige en verslavende mix van big-room sounds, harde 4-4 beats en jacking house een elektrische storm over elke dansvloer los te laten kent ondertussen iedereen.
Naast Dr. Lektroluv beklimt Mason het podium. Deze eigenzinnige dj daagt zichzelf en jou graag uit met geloofwaardige underground knallers en radiovriendelijke hits. Met zijn eigen gebrouwen mix van hiphop, house, electro, funk en disco gaat menig dansvloer los.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Podium 't Beest in Goes. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Podium 't Beest in Goes? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dr. Lektroluv / Mason in Podium 't Beest plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Dr. Lektroluv , Mason

Foto Dr. Lektroluv te Mystery Land 2007 Foto Dr. Lektroluv te Mystery Land 2007 Foto Dr. Lektroluv te Feest in het Park 2009 Foto Dr. Lektroluv te Mystery Land 2007
 
Bekijk alle 4 foto's van Dr. Lektroluv

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws