concert: Golden Earring Undercover in Rijswijkse Schouwburg op VRIJDAG 11 OKTOBER 2024

VR.
11 OKT
GOLDEN EARRING UNDERCOVER Grote Zaal, 20:00 uur Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk
2024
Hoofdprogramma Golden Earring Undercover
Toegang 32,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

The radio’s playin’ that forgotten song…

‘Coming On Strong!’ is een strakke theatershow die je meeneemt op een muzikale roadtrip langs het repertoire van Golden Earring.

Verwacht geen ‘tributeband’. De vijf muzikanten van Golden Earring Undercover zijn allemaal zelf afkomstig uit Den Haag en brengen een waardige en terechte hommage aan onze nationale rocktrots zonder ze te imiteren.

Deze speciale avond vol muziek in een fraai vormgegeven decor zal ook een aantal persoonlijke verhalen verteld worden over de bijzondere connectie met Golden Earring. De mannen van Golden Earring Undercover kunnen bogen op een grote en respectabele staat van dienst én werkten in verschillende projecten regelmatig samen met bandleden van Golden Earring zelf.

Natuurlijk worden alle grote hits gespeeld, maar ook minder bekende parels en repertoire uit de begintijd van ‘The Golden Earrings’ komen voorbij.

Laat je meevoeren op deze reis door de rijke muzikale historie van de grootste rockband die Nederland ooit gekend heeft.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Golden Earring Undercover in Rijswijkse Schouwburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Leden die hier naar toe gaan