concert: The Pukes in The Jack op ZONDAG 13 OKTOBER 2024

ZO.
13 OKT
THE PUKES 16:00 uur The Jack, Eindhoven
2024

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

THE PUKES
16:00 // zondag 13 oktober
Café the Jack
Gratis entree

The Pukes is een dynamische rockband die al meer dan tien jaar het podium betreedt in dezelfde onveranderde samenstelling. Met hun unieke mix van rockcovers, van de jaren '60 tot de 21ste eeuw, weten ze elk café, festival en motortreffen in vuur en vlam te zetten. Deze vier doorgewinterde muzikanten staan bekend om hun verrassende repertoirekeuze, met nummers die je niet vaak bij andere bands hoort. Of het nu gaat om klassiekers van The Beatles en Thin Lizzy, of moderne hits van Foo Fighters en Muse, The Pukes leveren altijd een energieke show.

De band bestaat uit Erwin (zang en slaggitaar), Harold (sologitaar), Guus (bas) en Iwan (drums en vocalen). Samen zorgen ze voor een onvergetelijke rockervaring die je niet wilt missen! 🤘

THE PUKES vervangt IDIOT PROOF die meer dan 10 jaar lang het vaste gezicht was tijdens de Marathon. Wij denken met The Pukes een meer dan waardige vervanger gevonden te hebben!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in The Jack in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van The Jack in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Pukes in The Jack plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]