concert: Batushka + god dethroned + Vltimas in DRU Industriepark op VRIJDAG 25 OKTOBER 2024

  • Batushka
    Eindhoven Metal Meeting 2016
    © Wendy Jacobse
  • God Dethroned
    FortaRock 2011
    © Gertjan van der Loo
VR.
25 OKT
BATUSHKA + GOD DETHRONED + VLTIMAS 19:00 uur DRU Industriepark, Ulft
2024
Hoofdprogramma Batushka
Voorprogramma God Dethroned
Vltimas
Toegang 28,50

EXTRA INFORMATIE

Na een zeer druk concertjaar in 2023, heeft Batushka de eerste maanden van 2024 besteed aan het produceren en opnemen van een nieuw album. Ze zijn van plan om in september te beginnen met de promotie van het nieuwe album. Hoewel de details van het album nog niet zijn onthuld, is bekend dat de band het in september zal uitbrengen via Napalm Records. De band heeft aangekondigd dat ze tijdens hun najaarstour nieuwe nummers, een nieuwe look en een nieuwe show zullen presenteren.

Ze zullen vergezeld worden door VLTIMAS, bestaande uit wereldklasse sterren die onlangs het goed ontvangen album "EPIC" hebben uitgebracht, en de Nederlandse blackened death metal band God Dethroned die net voor de tour een nieuw album zullen uitbrengen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in DRU Industriepark in Ulft. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van DRU Industriepark in Ulft? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Batushka + god dethroned + Vltimas in DRU Industriepark plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Batushka , God Dethroned , Vltimas

Foto Batushka te Batushka - 28/05 - De Helling Foto Batushka te Eindhoven Metal Meeting 2016 Foto Batushka te Batushka - 28/05 - De Helling Foto Batushka te Eindhoven Metal Meeting 2016 Foto Batushka te Eindhoven Metal Meeting 2016 Foto Batushka te Batushka - 28/05 - De Helling
 
Bekijk alle 19 foto's van Batushka
Bekijk alle 14 foto's van God Dethroned
Bekijk alle 4 foto's van Vltimas

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws