concert: The Doors in Concert in DRU Industriepark op ZATERDAG 30 NOVEMBER 2024

ZA.
30 NOV
THE DOORS IN CONCERT 20:00 uur DRU Industriepark, Ulft
2024
Hoofdprogramma The Doors in Concert
Toegang 19,50

EXTRA INFORMATIE

The Doors in Concert nemen je mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60, met nummers als Light my Fire, Love her Madly, L.A. Woman en Riders on the Storm. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. Vanzelfsprekend speelt de toetsenist de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek. Hiernaast gebruikt de band oude Fenderversterkers en originele microfoons.

The Doors in Concert is een avond die je niet mag missen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in DRU Industriepark in Ulft. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van DRU Industriepark in Ulft? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Doors in Concert in DRU Industriepark plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws